groene energie

Waarom gebruik maken van zonne-energie

Zonne-energie is dè gratis energie bron die we op aarde hebben samen met wind en water.

Nu wil het geval, dat niet iedereen beschikt over een waterstroom (sloot, rivier oid) in de buurt. De zon komt overal samen met de wind. Zonne-energie is dus iets dat overal voor komt.

Consuminderen  

Door gebruik te maken van zonne-energie kan het gebruik van de ‘normale’ fossiele energie worden worden verminderd. Het zogenaamde consuminderen.Dit wordt mogelijk, gemaakt door onze producten. Zij vangen het zonlicht op en zetten dit om in energie die weer kan worden gebruikt om uw huis/schuur/garage of iets dergelijks te verwarmen.

CO2 en klimaatveranderingen

Doordat we gebruik maken van fossiele brandstoffen is het CO2-gehalte in de atmosfeer drastisch gestegen. Hierdoor ontstaat er ook een klimaat verandering. Het is dus van belang, dat we gebruik gaan maken van de energie die altijd voorradig is.

Duurzaame energie zonder bij-effecten

Onze zonne-elementen zijn zo ontworpen, dat er weinig tot geen onderhoudt nodig is. Ze maken amper geluid, stinken niet en zijn in maat variabel, dus kunnen op elk oppervlak worden geplaatst waar de zon komt.

Wij maken door middel van onze producten gebruik van de duurzame energie van de zon, welke geen nadelen heeft. Fossiele energie heeft nadelen zoals stank, eindige voorraad enz.

Onafhankelijker worden van fossiele brandstoffen

Doordat onze energiebehoeften alleen maar groter worden, wordt er ook een grotere aanslag op fossiele brandstoffen gepleegd. Dit neemt dusdanige vormen aan, dat op den duur deze brandstoffen of te wijl op zullen zijn of niet meer bereikbaar zullen zijn. Het is dus zaak dat we op zoek gaan naar een nieuw soort energie. Hierom zijn wij begonnen met het ontwikkelen van producten die gebruik maken van zonne-energie. Door gebruik te maken van onze zonne-elementen, kunt u ook bijdragen aan een vermindering van gebruik van de fossiele brandstoffen.

Financieel

Ook financieel is het aantrekkelijk om gebruik te maken van zonne-elementen. Uw bent minder afhankelijk van de energie leveranciers en voor een deel kunt u zelf uw eigen energie gaan opwekken. Dit is met mate voor de verwarming van uw woning of een andere ruimte. Hierdoor kunt u de thermostaat lager zetten zodat u niet zoveel gas meer gebruikt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *