Op dit moment wordt er veel onderzoek gepleegd naar zonneverwarming.

De zonneverwarming is volop in ontwikkeling, wat inhoud dat er regelmatig wordt getest en gedaan.

De testresultaten worden vergeleken met vorige metingen en er wordt gekeken of er nog wat kan worden aangepast aan de manier van testen.

Op dit moment zijn we aan het testen met warme lucht en water. Het water dient te worden verwarmt door de zon. Dit is een nieuwe manier van denken en we proberen om toch op deze manier te zorgen voor een schonere wereld, waarbij er minder gebruik hoeft te worden gemaakt van fossiele brandstoffen.

Duizenden wetenschappers en politici maken zich grote zorgen om het gebruik van fossiele brandstoffen. Door aardgas, steenkool en olie te verbranden verhogen wij met zijn allen de CO2-concentratie in de atmosfeer en daarmee verstoren we het klimaat.
Al jaren dringen activisten erop aan om minder fossiele brandstoffen te gebruiken en zo de CO2-uitstoot te verlagen. Het opraken van aardolie, aardgas en steenkool is in hun ogen een zegen. Zonder de menselijke CO2-uitstoot zal het klimaat weer gewoon de natuurlijke schommelingen volgen van de Zon en vulkanen.

Veertig jaar geleden maakten wetenschappers en politici zich nog grote zorgen over het opraken van de fossiele brandstoffen. Zonder aardolie, steenkool en aardgas wordt het onmogelijk om voldoende voedsel te produceren voor de wereldbevolking. Zonder kunstmest, landbouwmachines en een uitgebreide transportsysteem kunnen niet alle monden gevoed worden.
Zonder fossiele brandstoffen wordt het leven in de winter ondraaglijk voor miljoenen mensen in Noord- en Oost-Europa, Aziƫ en Noord-Amerika.
Het opraken van fossiele brandstoffen zal volgens de Club van Rome een grote ramp betekenen voor de mensheid. Miljoenen zullen omkomen door honger en ziekte: de wereldbevolking zal krimpen.

bron: cassandraclub

Door onze nieuwe manier van denken willen we de druk van op de fossiele brandstoffen verminderen.